×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Quins senyals ens indiquen que hem d'acudir al neuròleg?

En la nostra vida quotidiana, el treball juga un paper crucial. Passem una gran part del nostre temps en activitats laborals, i la nostra salut neurològica pot tenir un impacte significatiu en el desenvolupament i benestar en l'entorn professional. És fonamental parar esment als signes i símptomes que indiquen que cal consultar a un neuròleg.  
 
Aquí et presentem sis raons per les quals hauries d’acudir a aquest especialista: 

· Maldecaps freqüents:  

L'estrès laboral, les llargues hores davant de l'ordinador i la tensió poden contribuir a maldecaps freqüents o migranyes. Aquests dolors no només són incòmodes, sinó que també poden afectar la concentració i la productivitat. Consultar a un neuròleg pot ajudar a identificar les causes. 

· Pèrdua de memòria i problemes cognitius 

Les demandes cognitives del treball, com recordar dates importants, realitzar múltiples tasques i prendre decisions ràpides, poden tornar-se extremadament difícils si experimentes pèrdua de memòria o problemes cognitius. 

· Marejos o vertigen persistents 

Els marejos i el vertigen poden ser perillosos en molts entorns laborals, especialment si el teu treball implica operar maquinària, conduir o treballar en altures. Aquests símptomes poden afectar el teu equilibri i coordinació, augmentant el risc d'accidents. 

· Problemes de moviment 

Dificultats per a moure's, com el tremolor o la rigidesa, poden afectar la teva capacitat per a fer tasques físiques o fins i tot escriure i utilitzar eines d'oficina. Aquests problemes poden reduir la teva productivitat i limitar la teva capacitat per a dur a terme les teves responsabilitats laborals 

· Convulsions 

Les convulsions poden ser extremadament perilloses en l'entorn laboral, especialment en treballs que requereixen atenció constant o que tenen riscos inherents. 

· Dolor en les extremitats 

El dolor en les extremitats pot dificultar tasques com escriure, fer ús d’un ordinador, o fer treballs físics. Aquests símptomes poden reduir l'eficiència i augmentar la frustració en el treball. 

Mantenir una bona salut neurològica és molt important per a poder desenvolupar-te professionalment. Si experimentes algun dels símptomes esmentats, no dubtis a acudir a un neuròleg. 
Comparteix-ho amb els teus companys de treball per a poder generar entorns segurs!