×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Les pimes que han adoptat la transformació digital al seu negoci han tingut un creixement més ràpid

Segons l'estudi de SAP, realitzat per IDC en el que han participat 3.210 empreses d'11 països, les pimes que han adoptat la transformació digital al seu negoci han tingut un creixement més ràpid que aquelles que no ho han fet.

L'estudi revela que l'ús de la tecnologia ajuda les pimes a competir amb les grans empreses. A més, conclou que les petites i mitjanes empreses entenen el valor i beneficis que aporten el software d'anàlisi, el col·laboratiu i de CRM per ajudar-los a gestionar-se d'una forma més simple.

Deixant clar, també, que les connexions personals i els instints de negoci continuen jugant un paper important a l'hora de prendre la decisió correcta.

Dades més significatives de l'estudi

Més d'un 39% de les pimes enquestades reconeix que una participació activa en l'economia digital és clau per a la supervivència de les seves empreses en els propers 3 a 5 anys.

A més, les que van augmentar els seus ingressos en l'últim any per sobre del 10% consideren que estan aplicant bé la tecnologia per connectar negocis, persones i dispositius.

D'altra banda, fins a un 50% de les pimes ja estan utilitzant el software col·laboratiu com a part d'aquesta transformació digital. I els empleats ho utilitzen per compartir calendaris o documents, convertint aquesta tecnologia en la més utilitzada per les pimes, seguides pel CRM (un 38%) i l'anàlisi de negoci (un 37%).

L'estudi també revela que les pimes coneixen els riscos associats a l'adopció d'aquesta tecnologia encara que les més preocupades són les empreses d'Amèrica del Nord, Àsia i el Pacífic i EMEA. Així, són les empreses de major grandària les més preocupades per dipositar massa confiança en les dades a l'hora de prendre decisions. Entre un 35% i un 45% van reconèixer aquesta preocupació.