×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

On trobar el talent?

El repte de les empreses segueix sent la cerca del talent per a les seves plantilles, una tasca complicada per aconseguir que els millors formin part d'ella.


Malgrat això, actualment existeixen bancs de professionals, com Universitats, fires, fòrums, etc, on trobar el talent pot resultar molt més fàcil. Però la qüestió és, com aconseguir atreure als millors professionals. En aquests casos, segons Àngels Valls, col·laboradora de l'Institut d'Estudis Laborals de ESADE, el més aconsellable és que la imatge de l'empresa vagi en la línia dels valors que diu tenir. 


Per poder captar aquest talent, és necessari que l'organització estigui present als bancs de professionals o usar bases de dades de professionals mundials, lliures i gratuïtes per aconseguir accedir a ells. Segons Martin Boehm, degà de programes de IE Business School, per atreure als millors, no és suficient anunciar el lloc vacant, si no que col·laborar amb institucions acadèmiques per participar en projectes reals al costat dels alumnes constitueix una tasca imprescindible. A més, apunta que a Espanya no es tracta com es deuria als becaris en comparació amb altres països, on treballen com qualsevol empleat normal realitzant funcions significatives. 

No cal oblidar que també podem trobar el talent en professionals que ja treballen. Ara accedir a ells és senzill, només és necessari tenir connexió a Internet i a les Xarxes Socials.

És important tenir clar què és el que mou a un professional amb talent a decidir-se per un lloc de treball. El lloc de treball o la projecció que pugui tenir per a la seva carrera, són les principals causes per les trien un lloc o un altre, els diners no és el més important. En definitiva, cal fer que el professional senti passió pel projecte que se li proposa.